• Gratis openluchtfilm Grease• Geschenk voor Moederdag?• Sluitingsdag 15 augustus• Tekenlessen 2012-2013• Vacature Gemeente

Gratis openluchtfilm Grease
 Vanavond bent u van harte welkom op de 4de editie van de gratis openluchtfilm. Dit jaar wordt het een spetterend feest met de film Grease en o.a. een gastoptreden van Rock ’n Roll dansers van eigen bodem!

Durft u het aan om verkleed naar de openluchtfilm te komen? Voor hem een leren jas met opstaande kraag, voor haar een vrolijke bloemetjesrok of bolletjesjurk.

> op het marktplein
> muziek en dans vanaf 21u
> filmvertoning vanaf 21u45


Geschenk voor Moederdag?
Geeft u met Moederdag eens liever iets anders dan bloemen cadeau? De Vorselaarse geschenkbons ter waarde van € 5 zijn een ideaal Moederdagpresentje.

U kan de bons inruilen bij een 40-tal Vorselaarse handelaars. De deelnemende handelaars kan u herkennen aan de affiche.


Sluitingsdag 15 augustus
 Op 15 augustus zijn volgende gemeentediensten gesloten: gemeentehuis, OCMW, werkhal, sporthal, bibliotheek en containerpark.

Op donderdag 16 augustus staan wij weer tot uw dienst.



Tekenlessen 2012-2013
 De cultuurraad en het gemeentebestuur organiseren dit schooljaar opnieuw tekenlessen voor kinderen van de lagere school. Naast de basistechnieken van tekenen, leren kinderen hier schilderen, boetseren, knutselen, … Alle kinderen mogen deelnemen!



Vacature Gemeente
 Het gemeentebestuur legt een werfreserve aan voor de functie coördinator – stedenbouwkundige. Klik hier voor meer info.